Nfl Nekaj ​​dni 7 izbir

Jameis, Alvin Kamara in tudi ostali zločini svetnikov iz New Orleansa morajo nadzorovati. Povsem novo redno leto lige NFL je razdeljeno na 18 mesecev, ki se začne 5. septembra. Vsaka od 32 ekip v kategoriji ima odličen dnevni red 17 iger, ki imajo nekaj prostih dni, imenovanih “adijo teden” na stranko.

  • Vi, igralec, nato določite, ali je dejansko število skupnih stvari v spletni igri običajno nad ali pod številom športne stavnice.
  • Najnovejši Orleans se uvršča na končno tretjino svojega NFL znotraj predmetov na spletno igro na 18.2.
  • Ta igra ima nižje Več kot/Manj kot v vašem mesecu (39,5 točk v -117 Več kot, -103 Manj).
  • Najnovejši Patrioti so verjeli ali ne v preteklosti dodali povsem novo razdelitev, ki je zdaj pravilna, takoj po spotikanju na dobro iniciacijo 3-cuatro.
  • Glavna igralna mesta NFL so dejansko odprta 2 polna dneva med tekmami in v primeru, da se novi Super Bowl res začne.

Čeprav so bile preference dobre v šestem tednu, nosite odlično žrebanje 9-5 ATS pred sobotnim večerom namiga Chargers-Cowboys, smo opazili dve neverjetni motnji. Zaradi nekaterih napak na kasnejših tekmah so se sezone brez poraza novi brezplačni nasveti za stave 49ers in you will Eagles ustavili proti nekaj najpopolnejših obrambah lige, novim Brownsom in you may Jets. Na način, da se skupine med seboj osredotočajo tudi na nove dejavnosti, bi morali nakupovati najnovejše Nižje kot znotraj tekme. Najnovejši Ravens omogočajo samo 20.korak treh predmetov za vsako igro v prejšnjih približno treh igrah, pri čemer Cincinnati in vi morda Buffalo pomagate s 17 oziroma vi z 20 točkami.

Jets pri Broncosih: brezplačni nasveti za stave

Sveži Jetsi so dovzetni za dirkalne rezultate, čeprav ne, saj dovolijo osem v svojih prvih sedmih tekmah. Izenačite ga ali njo na šestem mestu – zelo v ligi in bi lahko bila razlika med Nekaj ​​dni 8. Jones se je pred enim tednom vrnil, da bi imel petkovo nočno tekmo za Chicago Carries, vendar se je izkazal slabo, ko izgubljate čas skupaj s svojo kopijo. Zappe se je odrezal najbolje, a še vedno ni bil v položaju, da bi pomagal rešiti najnovejše Patse pred sramotnim porazom v igri najnovejših v televizijski igri Združenih držav.Igralci bodo nagnjeni k izginotju najnovejših jaguarjev, saj so se vrnili v najnovejše države po zaporednih zmagah v Londonu, vendar se nam zdi, da je dajatev pravzaprav malo majhna.

NFL Day cuatro: priložnost, linije, napredki in najboljše stave

Danes ga podpira Sean Payton, prav tako pa tudi prejšnji zvezdnik iz Seattla ni bil videti grozljiv v prvem dnevu, ne glede na to, ali tip ni odigral nobene velike igre pri obeh porazih. Novi šefi začenjajo z možnostjo močnega začetka brez uspeha, prav tako se zdi, da bo zločin v Jacksonvillu letos dosegel nov vrhunec. Toda vzeti Chrisa Jonesa naravnost nazaj, je Ohio Area pripravljen ostati znotraj obrambe. Fields je grob proti Green Bayu, prehod do lastnih 216 metrov z vami do zagotovo TD in nekaj prestrezanja. Popolnoma nova igra Chicago Passage bo morda potrebovala dlje, da ji ne bodo sledili, zato je Tampa Bay odkritje v -3.

NFL Possibility, Outlines, Selections, Predictions Za posedovanje Week 7, 2020: Prikazan model Podpora New orleans saints, Chiefs

brezplačni nasveti za stave

Cilj takšnih športnih izbir je zagotoviti znanje o poslanstvu, vi pa lahko pomagate in poskrbite, da bo vedenje motivirano za stave. Napovedi lige NFL omogočajo povečanje vaših zaslužkov, ki temeljijo na znanju, ki ga navdihuje umetna inteligenca. Brezplačni računalniški izbori NFL, ki so na voljo v sistemih, kot je OddsTrader, zagotavljajo preiskavo golov in lahko natančne napovedi za vsako igro.

Cleveland Browns, V Baltimore Ravens

Je 14. v prometu za vsako spletno igro, kar je 6. znotraj vreč z več kot tremi na igro. Novi Teksašani vidijo Indianapolis znotraj velikega povratnega dvoboja iz stvari, ki je bila odločilna tekma oddelka, da se znebijo najnovejše sezone 2023. Najnovejši Carriesi zaženejo povsem novo točko Caleba Williamsa v času domov proti povsem novim Titanom, Browns pa popolnoma nove Cowboyse. Na žalost, da ima Tampa Bay, je novo neprijetno območje prepredeno, ki ima rane in vsebuje, v zadnjih mesecih ni bilo nobenega izboljšanja. Brady je bil odpuščen že devetkrat, kar je njihova najvišja stopnja odpuščanj (3,5 %), medtem ko ustvarjajo povsem nove England Patriots.

Moneyline stave

Macdonald, danes novi glavni mentor ekipe Seattle Seahawks, je Hamiltona razporedil po vsem poklicu, vi pa boste poskrbeli za Hamiltona, ki ima skoraj samo leto specialista. Najnovejša kombinacija naslednjega zaščitnega koordinatorja Ravens Mikea Macdonalda in vas morda Hamiltona je ena najbolj praktičnih v kategoriji pretekle sezone. Tukaj boste našli priložnost za odklepanje Združenega kraljestva manj kot sedem dni pred začetkom tekmovanja.

Druge skupnosti so zasnovane za ocenjevanje 29 predmetov znotraj iger, zdaj pa bomo morda videli celotno metodo šestdeset. Ko ste drug drugemu skupine poskušajo ustaviti številne težave, popolnoma novi Chargers uvrščajo na sredino priprave notranjih metrov dobrodošli, ker Seahawks predaja tretji za vsako spletno igro. Hopkins je prav tako dober iz tarče vijoličaste cone, ker je tam znotraj lige NFL, in njegov razvoj bo v veliko pomoč ekipi, ki obupano potrebuje poklicno tveganje. Pričakujte, da se bo močno vključil v prvo igro nazaj in morda ne boste razočarani, če bodo vaši kardinali predčasno dosegli vašo osnovno oceno leta. Posledično ima več igralcev trdne položaje in nato ustvarijo neposreden učinek med celotnim dvobojem v četrtek zvečer. Funkcije Oddsmakers so pomazili povsem nove kardinale od favoritov za 3 točke, kar je običajno za hišne organizacije.